Búrka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

MR home studio opäť ožíva aby preskúmalo aj tajné zákutia internetu:)

Blik blik.. kto je to? to som ja, žiarovka.. konečne svietim
Včera mi skrsol v hlave nápad. Nápad vytvoriť dokument. Ono ten nápad tu už bol dlhšie, no práve včera ma konečne kopla múza. Áno! Presne tá múza, ktorá sa mi tak dlho smiala do tváre, vyplazovala na mňa jazyk a strúhala prstami mrkvičku.

Dlho som stagnovala na jednom mieste. Na tom mieste na ktorom síce chcem, no neviem "ako na to". A totižto. Mám kamarátov, no tí kamaráti bud´ bývajú veľmi d´aleko, alebo sa im nechce, alebo sú to jednoducho ľudia ktorých takéto veci nezaujímajú. A po tomto, čo som práve, vymenovala som si ostala len ja sama. Alebo žeby nie? Sú ešte nejakí ľudia čo by mi pomohli?

Dostala som úlohu pomerne ťažkú. Teda, aspoň na prvý pohľad:) A to - Vytvoriť dokument s ľud´mi, a zároveň bez nich. Dá sa to? Ved´ predsa na dokumenty je potreba ľudí... Množstvo ľudí... Zaujímavých ľudí, o ktorých sa bude hovoriť, či už ľudí ochotných pomáhať mi s tými všetkými peripetiami okolo toho.

No nič, nebudem vás dlho naťahovať. S ľudmi a bez nich.. ako to len.. A potom to prišlo! Z čista jasna! Mala som to celý čas pred očami. Celé dni som s tým zabíjala nudu. INTERNET! A hlavne stránky venované komunikácii s ľud´mi. Pokec.sk? Pýtate sa a čo s tým? No a práve tu sa naskytuje možnosť vysvetlíť vám odpoved´ na vašu otázku.
Ľudia sú všakovakí. No zároveň sme všetci rovnakí. Internet, chat a zoznamky všetci rovnako využívame na zabitie voľného času, zoznámenie sa s novými ľud´mi a na rôzne iné veci. A práve tomu sa budem venovať. Skúmať ľudí, akí sú, ako sa správajú v rôznych situáciách, spoznať ich bližšie, ich životy, ich záujmy, ich strasti a bolesti ale aj ich úchylky.

Zatiaľ nemám vo všetkom jasno, no hlavné je že prišiel nápad. A to je to najdôležitejšie lebo bez semena by nebolo ani toho stromu z ktorého by som raz mohla pooberať plody svojej práce. Tak a už len sa do toho smelo pustiť. Všetky moje nápady a postrehy a vlastne všetko okolo toho nájdete priamo tu na tejto stránke v podkategórii MR home studio.

Ak budete chcieť pomôcť, ak budete mať nápady alebo hocičo, alebo ma budete chcieť len tak skontaktovať napíšte do komentárov priamo tu či ma konaktujte na pokeci. na mojom oficiálnom nicku

MorbidSnowwhite

Držte mi palce, ľudia.. Budem to potrebovať:)

Vaša Snehulienka:)

¶ MR home studio | stály odkaz

Komentáre

  1. dobre,
    tak ja drzim palce:-))
    publikované: 27.07.2010 23:19:05 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014